Yay! Shadow House 2 is coming soon, so refresh Book 1 in this spooky quiz!

 

Question 1: What super special object does the Girl give Poppy in Chapter 1?

 

A. A mirror depicting the future

 

B. A photograph of Poppy's parents

 

C. An address of a distant relative

 

D. A charcoal sketch of kids on in masks

 

Question 2: What is Marcus's favorite instrument to practice?

 

A. Violin

 

B. Cello

 

C. Harmonica

 

D. Piano

 

Question 3: Where did Azumi lose Moriko?

 

A. The woods behind their home

 

B. The Japanese woods

 

C. A huge black pit

 

D. Nowhere- Azumi never had a sister

 

Question 4: Who is Dash trying to protect?

 

A. His brother Dylan

 

B. His friend Owen

 

C. His ghost ancestor

 

D. Himself

 

Question 5: Who scares Poppy on the road to Larkspur?

 

A. Marcus

 

B. Cyrus Caldwell

 

C. The Girl

 

D. Ashley

 

Question 6: Why does Azumi yell to Poppy and Marcus?

 

A. She's possessed

 

B. They're evil

 

C. They forgot their bags

 

D. A shadow is chasing them

 

Question 7: Who do the twins see on the stairs?

 

A. Matilda

 

B. Randolph

 

C. Aloysius

 

D. Esme

 

Question 8: Where do the kids all meet?

 

A. The entrance

 

B. The foyer

 

C. The castle

 

D. The library

 

Question 9: What do the Bingo balls spell to Marcus?

 

A. RUN AWAY

 

B. NOT TODAY

 

C. NO WAY

D. LET'S PLAY

 

Question 10: What is in the bag Azumi pulls down?

 

A. Pictures

 

B. Dolls

 

C. Screaming souls

 

D. A book

 

Question 11: Who stays in the foyer?

 

A. Poppy

 

B. Marcus

 

C. Dash

 

D. Dylan

 

Question 12: Who does Dylan see in the dark hallway?

 

A. Matilda

 

B. Randolph

 

C. Esme

 

D. Irving

 

Question 13: Who sets the fire in the office?

 

A. Matilda

 

B. Randolph

 

C. Aloysius

 

D. Dylan

 

Question 14: What file does Poppy grab in the office?

 

A. THE HAUNTINGS

 

B. YOUR MISSION

 

C. CYRUS CALDWELL

 

D. THE SPECIALS

 

Question 15: Who saves Poppy in the office?

 

A. Connie Caldwell (AKA The Girl)

 

B. Matilda

 

C. Dash

 

D. Azumi

 

Question 16: Which Special do Poppy and Dash track down?

 

A. Randolph

 

B. Connie

 

C. Aloysius

 

D. Cyrus

 

Question 17: Why does Azumi follow the pink yarn from the ball/music room?

 

A. She loves to knit

 

B. It has a note that says EXIT THIS WAY on it

 

C. She wants to find her deceased sister

 

D. Marcus hates her

 

Question 18: Where does Azumi go?

 

A. To the exit

 

B. Her sister

 

C. Esme

 

D. Her friends

 

Question 19: Who do the kids fight?

 

A. Azumi

 

B. Esme

 

C. Cyrus

 

D. Randolph

 

Question 20: Which doll/Special does not besiege the elevator?

 

A. Poppy/Matilda

 

B. Marcus/Randolph

 

C. Azumi/Esme

 

D. Dash/Aloysius

 

Question 21: What does Poppy realize in the elevator?

 

A. She is dead

 

B. The masks are evil

 

C. She is dreaming

 

D. She is alone

 

Question 22: What does Marcus do to protect his friends?

 

A. Sacrifices himself

 

B. Scares the Specials

 

C. Hides them

 

D. Plays a sanctuary song

 

Question 23: Who gets into the room?

 

A. Matilda and Randolph

 

B. Aloysius and Irving

 

C. Esme and Moriko

 

D. Shane and Cyrus

 

Question 24: Who does Marcus save?

 

A. Matilda

 

B. Randolph

 

C. Aloysius

 

D. Irving

 

Question 25: Which kid is a ghost?

 

A. Poppy

 

B. Marcus

 

C. Dash

 

D. Dylan

 

BONUS: Who is the author of Shadow House?

 

A. Dan Poblocki

 

B. R.L. Stine

 

C. Stephen King

 

D. None of the above

 

Please answer in this format: 1:A, 2:D, 3:C, etc. Answer in invisible ink (white color). Good luck!

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

THE WINSTON

 

Give it up, y'all!

 

Whew! I'm awesome!

 

The only way to eat the cake is to reach up and earn it. -Winston

 

Cahill, Greencloak, Hystorian, Tombquester, Special, and Horizoner.

 

#WeAreFamily

#WACKED!

When you are down, know you can only go up.

ushdbdj

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

1:d

2:b

3:b

4:a

5:c

6:d

7:c

8:b

9:d

10:b

11:c

12:d

13:a

14:d

15:a

16:b

17:c

18:b

19:b

20:c

21:b

22:d

23:a

24:b

25:d

BONUS:a

  • Posted at:

Please tell us why you'd like to report this post

Hi!!!!!!

 

I am with the talons of peace, also,

I am in the UDM class, also,

I am a special, also,

Invisible Ink

 

I am your Father